čtvrtek 15. září 2011

Sprint mění politiku navracení zítra, Premier nixing programu na konci roku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/sprint-changing-return-policy-tomorrow-nixing-premier-program-a/:
Sprint se zabývá výrobou mondo politických změn během posledních dvou týdnů v podobě vyšší poplatky , tak co je ještě pár řezů? Dostali jsme tipy na poslední den, nebo tak, že naznačují, že nyní sítě až po její vylomeniny znovu, takže okamžité změny v jeho návratové politiky a brzy uvedení kibosh na Premier program. Efektivní zítra, Sprint ořezávání jeho návrat období od 30 dnů 14 a bezrizikovou zkušební nabídka - což v konečném důsledku umožňuje odejít od svého provozovatele služby ve lhůtě jednoho měsíce, aniž by byl obviněn Penny - mizí ve vzduchu. Oslovit na potvrzení od přepravce mluvčí, nám bylo řečeno: "Od 16. září Sprint aktualizuje své návratové politiky pro nové řady služeb, aktualizace, příslušenství a zařízení budeme sdílet více podrobností o nové Garance spokojenosti Sprint na. později. " Tím není úplně odpovědět na naše dotazy, samozřejmě, ale je přinejmenším potvrzuje, že politiky navracení se stane obětí několika úprav v pátek.

Také začala dostávat tipy dnes předpovídat blížící se zánik programu Sprint Premier - společnosti dvoustupňový VIP program, který nabízí roční aktualizace a další výhody. Premier členové budou zřejmě oznámeny již zítra (nebo až v říjnu), že do konce roku, vydělat na svých zbývajících dávek. Jediné zdůvodnění dané: ", což nám pomáhá zaměřit se na oblasti, které zákazníci oceňují nejvíce, jako je například neomezené datové tarify." Interpret, který, jak chcete, ale ginormous věci jdou v Overland Park, a my jsme ani neslyšeli úžasné zprávy o dopravce "Strategie Update" dosud. Pokud ovšem, je to všechno svázané dohromady nějak ...

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Sprint změnu politiky navracení zítra, Premier nixing programu na konci roku

Sprint mění politiku navracení zítra, Premier nixing programu na konci roku původně objevila na Engadget na čt. 15 září 2011 00:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat