pondělí 20. června 2011

Zapnutý: e-čtenáři jízdy na digitální šílenství

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/switched-on-e-readers-drive-to-digital-distraction/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.

Jarní ukázal kruté pro řídké populace produktů, které kombinují e-papíru a LCD displejů. Po spuštění Entourage oznámila, že přerušení jejího okraje obrazovky dual-e-reader / tablet combo. A pak Barnes & Noble zavřel knihu na původní kout představit nástupce, který měl jen jednu obrazovku a jedno tlačítko. Při tom se přeskočil (nebo je to v?) I Kindle je minimalismus.

E-čtenáři se ubírala zvláštní demografické křivky schválení pro výrobek spotřební elektroniky. První kupci, stejně jako mnoho jiných tech výrobků, bohatší, ale většina z nich byla také starší a ženy v souladu s knihou, nákupní zvyklosti fyzické knih. Oni byli přitahováni k ostré zobrazení a vysoký kontrast zobrazení e-papíru. A mnoho byl (a stále je) přitahují zaměřený produkt, který jim umožňuje soustředit se na text bez rozptylování jiných typu média, na webu či tisíce aplikací.

Pokračovat ve čtení Zapnutý: e-čtenáři jízdy na digitální šílenství

Zapnutý: e-čtenáři jízdy na digitální rozptylování původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 18:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat