pondělí 20. června 2011

NY Příspěvek blokuje přístup na svých internetových stránkách na Tablety řídit App nákupu

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZPo30O4QWf0/ny-post-blocks-access-to-its-website-on-ipads-to-drive-app-purchases.ars:

ALT TITLE: Tablety již nemůže číst NY Post od prohlížeče Safari

The New York Post začal blokovat přístup na svých internetových stránkách na iPad jako způsob, jak řídit ty zákazníky ve směru placené aplikace Příspěvek NY v App Store. Pokusu o přístup k dokumentu prostřednictvím prohlížeče Safari na iPad vede přesměrování, která ukazuje jejich aplikace, stejně jako několik dalších základních služeb.

Přestože Safari je ne-jít, Staci Kramer z PaidContent uvádí, že New York Post "je místo funguje prostřednictvím bezplatné alternativní prohlížeče Skyfire a Opera Mini. "Je to jeden z nejvíce uboze koncipovaný paywall úsilí jsem se setkal," říká Kramer.

Když New York Times zvýšila paywall, že se jeden velký ústupek čtenářům a opustil placené části jejich stránky přístupné prostřednictvím sociálních sítí vazeb a výsledcích vyhledávače. Ale Příspěvek NY dokonce zpackané toto: Klepnutím na odkazy vedoucí z Facebooku na iPad přesměrování na App velikost obrazovky reklamy, zatímco odkazy na Twitter.com zobrazí články v aplikaci prohlížeče Twitter je v pohodě.

V publikaci Murdoch, NY Post se zdá být stále tlačil ve směru Daily, který existuje pouze jako placené aplikace na iPad. Příspěvek NY aplikace stojí 1,99 dolarů ke stažení a dostane zákazník 30 dní přístup, po tom, to je 6,99 dolarů na měsíc, 39,99 dolarů za šest měsíců, nebo 74,99 dolarů za rok. Ve srovnání s The Daily je volně ke stažení, a stojí 99 centů za týden nebo 39,99 dolarů za rok předplatného.

Kliknutím na jedno z tlačítek na příspěvek NY přesměrování, mohou uživatelé také přihlásit do elektronické vydání příspěvku NY a získat přístup na webovou stránku, opět v různých cenových relacích, včetně 9,18 dolarů za čtyři týdny nebo 93,30 dolarů za rok. Jsme překvapeni, že příspěvek NY není kuplířství to těžší, než jejich aplikace, vzhledem k tomu, že Apple nedávno uvolnil jejich omezení na to, aby obsah webových stránek dostupných prostřednictvím iPad nebo iPhone aplikace, které již nemají na cestu předplatné prostřednictvím App Store.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat