pondělí 20. června 2011

iCard EKG srdce, přináší monitorování systému IOS zařízení dle vlastního výběru (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/20/icard-ecg-brings-heart-monitoring-to-the-ios-device-of-your-choi/:
iCard EKG
AliveCor se iPhoneECG případě bylo dost sladké, ale jsou věci, mohl jen být připoután na iPhone 4. Lékaři obsah s 3G nebo u pacientů, kteří dávají přednost obejmout iPad na své hrudi se povznesený slyšet společnost pracuje na další hardware, nevěřící i pro vaše srdce potřebuje iOS monitoring. Vizitky velikosti iCard EKG se připojí k zadní straně iDevice pomocí suchého zipu a bezdrátové kanály data z elektrod do AliveECG app. Aplikace automaticky zaznamenává 30 sekund vašeho srdce je rytmická puls před nahráním na server AliveCor pro sdílení s vašimi lékaři. Špatná zpráva? Jsou stále ještě čeká na schválení FDA, takže nedojde a vybrat si ten se ještě ne. Ale když to dělá hit police, vypadá to, že budete mít na výběr červené nebo černé - takže si můžete ujistěte se, že zdravotní potřeby odpovídají vašim křoviny. Podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení iCard EKG srdce, přináší monitorování systému IOS zařízení dle vlastního výběru (video)

iCard EKG srdce, přináší monitorování systému IOS zařízení dle vlastního výběru (video) původně objevila na Engadget na po. 20 červen 2011 13:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj MedGadget | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat