pondělí 20. června 2011

Toshiba REGZA AT300 tablet pro japonský trh odloženo až do konce července, se budou dodávat s operačním systémem Android 3.1

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/20/toshibas-regza-at300-tablet-for-the-japanese-market-delayed-unt/:
Na některou z našich čtenářů, kteří Japonce už netrpělivě čeká Toshiba REGZA AT300 tablet, budete muset zadržte dech dotek déle. 10,1-palcový, Japonsko, jen břidlice bude chybět jeho očekávaný příchod června , a loď koncem července místo. , Že další nudné cesty do trhu může stát za to, ale: když se konečně AT300 pozemky v Akihabara, bude to přijde s operačním systémem Android 3.1 a všechny jeho změnu velikosti widgety na palubě. Ale nečekejte žádné překvapení, hardware-wise: Bude to ještě Tegra Pack 2, 5 megapixelový chovat-stát před kamerou, a ty plné velikosti HDMI a USB porty, které mohou nerd srdce zpívat. Smysl pro nás, protože daří - stejné tablet pro americký trh - už kritizovaný loď s nejnovější verzí Honeycomb. Ujde to je fér, ne?

Toshiba REGZA AT300 tablet pro japonský trh odloženo až do konce července, se budou dodávat s operačním systémem Android 3.1 původně objevila na Engadget na po. 20 červen 2011 11:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Akihabara Novinky | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat