pondělí 20. června 2011

ICANN bude hlasovat o rozšíření domény, ele.vation a wolf.pack připraveni assualt prohlížeče

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/icann-to-vote-on-domain-name-expansion-ele-vation-and-wolf-pack/:
Může to být neděle, kde jste, ale je to jasné-a-brzy v pondělí v Singapuru. To je místo, kde monumentální hlas je asi jít dolů, na Internetové sdružení pro přidělování jmen a čísel (nebo ICANN , v krátkosti) nastavena na hlasování o rozšíření plánů pro doménová jména. Pokud jste si vzpomínáte, organizace oprávněná sedm dalších domén v roce 2004, další kolo od roku 2004 vede na samostatný sedm vstup do stáda . To je čekal, že schválí něco mnohem významnější tento týden, ale s novým systémem, který umožňuje téměř cokoliv, aby stezka jádro domény. Jinými slovy, může být. Com brzy nahrazen. Canon (pro kamery). ECO (pro zelené plochy), nebo dokonce. Programování (víte, programování stránek).

Jak si dokážete představit pravděpodobné, že možnosti tady jsou velmi dobře nekonečné, ale je to bude stát trošičku více než $ 6,95 za rok, se registrovat jeden. Poplatek za podání žádosti sám je taktovaný na na 185.000 dolarů, a vítězové budou muset pony až 25.000 dolarů ročně za to. Je zcela pravděpodobné, že nová vlna právní hádky se objevit se v souvislosti se známkami - jsme hádat právníci v Mountain View nebude příliš rád Google.phones pádu do non-podnikových ruce - ale to je nevlastní zábava od postranní čáry. Budeme držet oko ven ke konečnému rozhodnutí, a my budeme určitě dáme vědět, zda ICANN fesses až na to, co budete dělat s těmi, stratosférických nové poplatky.

ICANN bude hlasovat o rozšíření domény, ele.vation a wolf.pack připraveni assualt prohlížeče původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 19:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AP | zdroj The New York Times | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat