pondělí 20. června 2011

Sony Ericsson Xperia X10 dostat Gingerbread v srpnu, může konečně ukázat tvář na veřejnosti (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/20/sony-ericsson-xperia-x10-getting-gingerbread-in-august-can-fina/:
Není žádným velkým překvapením, že Sony Ericsson Xperia X10 má některá Android 2.3-naplněné dny na co těšit - kruci, už víme , že smartphone by nakonec byla ošetřena Gingerbread před tím, než vlastně dostal 2,1 . Konečně, telefon výrobce konečně nabízí se několik dalších podrobností o nevyhnutelný upgrade, nyní stanovena na začátku srpna. Společnost se zabývá některými uživateli obavy, pokud jde o změny funkčnosti, které přijdou na upgrade, zajišťuje, že uživatelé, že nové verze softwaru se bude držet fotoaparát v telefonu UI beze změny a bude obsahovat novější funkce, jako je společnost Facebook Uvnitř funkce Xperia. Chytit Gingerbready video níže, což bohužel činí přežít léto v menším postavit ne méně bezbolestné.

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson Xperia X10 dostat Gingerbread v srpnu, může konečně ukázat tvář na veřejnosti (video)

Sony Ericsson Xperia X10 dostat Gingerbread v srpnu, může konečně ukázat tvář na veřejnosti (video) původně objevila na Engadget na po. 20.červen 2011 12:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android HD Blog | zdroj Sony Ericsson | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat