pondělí 20. června 2011

Orange Zvuk nabíjení tričko bude šťávu do svého telefonu a zároveň poslouchat basy jít boom

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/20/orange-sound-charge-t-shirt-will-juice-up-your-phone-while-you-l/:
Orange UK má dlouhotrvající tradici přijít s nepředvídatelný způsoby dobíjení telefonu a zároveň se těší na festivalu Glastonbury každý rok, a 2011, se ukazuje neliší. Tentokrát se jedná o tričko, které vytváří elektrický náboj ze zvuku kolem ní - rendering je ideální pro první řady dav-surfování typy - ale za předpokladu, tech detaily jdou dále, než aby nám řekli, že piezoelectrics a absorpce vibrací se jedná. Ocitáme se překonat podezření, že už nikdy nebudete mít možnost získat tolik významný nástroj z této poněkud unstylish oděvu, ale to vám přijatelné omluvy pro tlačení cestu blíže k pódiu, a pokud někdo objekty, musíte lze považovat za velký navázat hovor. Takže, co se stane, když vyhrajete, módní ztrácí.

Orange Zvuk nabíjení tričko bude šťávu do svého telefonu a zároveň poslouchat basy jít boom původně objevila na Engadget na po. 20 červen 2011 04:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Textually.org | zdroj Oranžový | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat