pondělí 20. června 2011

Nové Windows 8 úniku narážky na podporu SMS, funkce licencování, geo-umístění

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/20/new-windows-8-leak-hints-at-sms-support-feature-licensing-geo/:
Vzhledem k jeho přijetí na metro Windows Phone styl, to není překvapující slyšet, že Windows 8 poslední úniku vybudovat sportovní metro-inspiroval virtuální klávesnice a stopy kódu, který by mohl přinést SMS 3G umožnil Windows 8 zařízení. Obchodu App store a je v licenci, ale? To je zajímavé. Pohřben v kódu Windows 8, Microsoft nadšenci zjistili, řetězce, které mohou narážet na obchod App Windows , a schopnost aktivovat nebo deaktivovat některé funkce OS prostřednictvím tohoto obchodu. Bude to konec "Home", "Pro" a "Ultimate" verze vlajkového produktu společnosti Microsoft? Neměli bychom mít naše dech . Přesto, Windows à la carte, nezní tak zle. Hit se zdrojem odkaz pro zobrazení kódu (a spekulace), pro sebe.

Pokračovat ve čtení nového Windows 8 úniku narážky na podporu SMS, funkce licencování, geo-umístění

Nové Windows 8 úniku narážky na podporu SMS, funkce licencování Geografické umístění původně objevila na Engadget na po. 20 červen 2011 02:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Redmond Pie , WinRumors | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat