pondělí 20. června 2011

TiVo Android a iPhone aplikací se pracuje, brzy sezónních permanentek na dosah ruky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/tivo-android-and-iphone-apps-in-the-works-season-passes-soon-at/:

Jistě, je to technicky možné spravovat své TiVo přes mobilní web pro půlstoletí dnes, ale dříve metody nebyly ani intuitivní, ani okouzlující. Začátkem tohoto roku společnost vydala své iPad App - Diddy, která mapuje funkce, jako je dálkový ovladač je vybaven, seznam úkolů a priorit Season Pass řízení. Poté, co se zmiňovat počet aplikací pro menší displej přístroje (který se může pochlubit všemi způsoby operačních systémů), nejnovější tiskové vydání Čepro má solidní Intel, že výše uvedené šeptá se stávají realitou. S Honeycomb břidlice klesá vlevo, vpravo a uprostřed, my jsme přemýšlel, jestli Android stavět zaměří tablets první smartphone později - možná dokonce sloučené vydání jednou zmrzlinou Sandwich leze z mrazáku. Ať tak či onak, bude to brzy bylo nahrávání sezóny dlouhé opakování Hills ještě jednodušší pro ty, kteří žijí v iOS nebo Android ekosystémů, včetně aktualizací z místa, které jste trapné uvádět na veřejnosti.

TiVo Android a iPhone aplikací se pracuje, brzy sezónních permanentek na dosah původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 23:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zatz není legrační | zdroj ČEPRO | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat