pondělí 20. června 2011

Inhabitat na týden v zeleném: transparentní letadla, fotovoltaické třídění a větrem poháněných jachtu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/inhabitats-week-in-green-transparent-airplanes-photovoltaic-s/:
Zelené dopravní proletěl obloze tento týden informoval o plánech Inhabitat Airbus 'pro transparentní letadla , a my se předvedla šílené pracovní pohybovat kole schopných letu až do 10.000 metrů. Také jsme byli nadšeni, že Čína začne zavádění vysokorychlostní železniční přes Asii a jsme spatřili několik mimo tento svět Frankenstein vozidla - Mercedes-Benz autobus Vlak v Bolívii a větrem poháněných jachtu , která funguje jako letadlo .

Jednalo se o závažné týden po energii zprávy stejně jako Italové hlasovalo pro ukončení využívání jaderné energie , a my jsme se podívat do Německa Wunderland Kalkar zábavního parku , který je postaven uvnitř vyřazeno z provozu jaderné elektrárny. Solární energie měla svou chvíli na slunci, jak Enfinity představila dva nádherné fotovoltaických zatížené krajiny v Les Mees, Francie a Bangladéš oznámila, že milion v zemi domy jsou poháněny fotovoltaických panelů. Dokonce jsme si všiml nového typu flexibilních generátor, který může být zabudován do bot pro výrobu energie, jak chodíte .

Tento týden jsme byli také nadšeni, že představí vítězové našich skvělých nápadů soutěže Světelný design - elegantní geometrickou Tetra Pak Lampa , nádherné svítící lampy Výživa a roztomilé korku Pinha přívěšek světla . Také jsme spustili naše nové Zeptejte Tech Geek série , kde gadget guru mimořádný Peter Rojas odpoví na vaše dotazy týkající se zelené technologie, a my se hlásil na jeden japonský badatel pochybným plán na vytvoření umělého masa nahradit ze hovno . Nakonec, máme společnou úžasné steampunk rotační smartphone a sadu zábavných skládacích robotů papír Punk , které jsou ideální pro skříně terorizuje své spolupracovníky.

Inhabitat na týden v zeleném: transparentní letadla, fotovoltaické třídění a větrem poháněných jachta původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 21:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat