úterý 14. prosince 2010

Microsoft země jeho největší povrch, aby ... z karaoke bar (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/microsoft-lands-its-largest-ever-surface-order-from-a-karaoke/:
Že to není moc vidět hned, ale zdá se, že červená MR je dobře na jeho cestě k stávat se jedním z nejmodernějších (a pravděpodobně nejzábavnější) karaoke barů na světě. Předběhl svou Hong Kong debut tuto sobotu, řekl firma již nainstalován šest povrchy v jeho dva bary a je cílem, aby se vešly více zaplnit všech 80 pokojích - a toto číslo může zvýšit až na 300 v blízké budoucnosti - jednou Společnost Microsoft ramped výroby. S jeho software na zakázku Červený MR (stále ještě pod pokličkou), budou moci zákazníci vybrat písně, objednat jídlo, dívat se na televizi a hrát hry na povrchu při poslechu opilý ztvárnění mé srdce bude bít dál. Oh, a tam bude také několik Kinects tečkované kolem tyče, ale to není přesně jasné, zda se bude v místnosti stejně. Tak či onak, budeme vyletí do Hong Kong podívat se na to koncem tohoto týdne, takže zůstaňte naladěni. Prozatím se můžete podívat na ukázku Liar hra povrchu je Kostky po přestávce.

Pokračovat ve čtení Microsoft země jeho největší povrch, aby ... z karaoke bar (video)

Microsoft země jeho největší povrch, aby ... z karaoke bar (video) původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 12:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget čínských | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat