úterý 14. prosince 2010

Freebox v6 revoluce set-top box přináší volání, televize a hraní her společně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/freebox-v6-revolution-set-top-box-brings-calling-tv-and-gaming/:
Pay-TV subjekty byly házet ven " quadruple play ", svazků pro lepší část tři roky, ale troufám tvrdit, že žádný z 'em přišli blízko k přibíjení to takhle. Francie vlastní zdarma, známý ISP v národě, právě zavedla Freebox v6 revoluce, moderní set-top box navrhl Philippe Starck a technicky zvládnout jen o všechny vaše potřeby zábavy doma. Je plněný 250 GB místa na pevném disku, vnitřní 802.11n Wi-Fi modul, Blu-ray disk, vestavěný webový prohlížeč a Intel Atom CE4100 media procesor. Je také dodáván s pohybem-snímání vzdálených, a zkrátka, je navržena tak, aby žít / streaming televizního možnosti, internet (vlákno nebo DSL je podporován), hraní her (přes službu streamování podobné OnLive ) a at-home.com volání na startu . Zdarma je také plánuje fušovat do mobilních telefonů od roku 2012, tedy plány na quadruple play nabízí v ne-příliš-vzdálené budoucnosti. Jsme řekli, že joystick (pravděpodobně pro získání hry na) je připojený, jako jsou dvojice adaptérů Powerline, aby se snadno sítě přes váš příbytek v elektrické síti. Revoluce je se na pre-order nyní, av závislosti na tom, jak dlouho jste měli aktuální Volný STB, by to stálo za pouhých € 59.99 nebo až € 119.99. "Základní" Freebox služba poběží € 29.99, a jakmile jde zdarma mobilní v roce 2012, můžete přidat mobilní linku pro jiného € 29.99.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Freebox v6 revoluce set-top box přináší volání, televize a hraní her společně původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 08:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AFP | zdroje Zdarma | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat