úterý 14. prosince 2010

Microsoft na demo nové břidlice PC, Windows 8 tablet funkčnost na CES?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/microsoft-to-demo-new-slate-pcs-windows-8-tablet-functionality/:
CES 2010 Ballmernote se stal něco jako černá známka pro Microsoft - společnosti dodáno téměř nic v roce poté, co Steve demoed HP břidlice a mluvil o budoucnosti Windows 7 Laptopy - ale jak by se dalo předpokládat, je Redmond očekává se zlepšení tam, kde to skončilo jen pár týdnů na CES 2011. Podle New York Times, Microsoft prepping vysvětlit, jak to bude cíl IPAD s pomocí řady partnerů, včetně Samsung a Dell. Zatímco článek je dosti vágní, vypadá to, že keynote bude zahrnovat několik nových tablet dema, včetně jednoho nového zařízení, Samsung, že sportovní "kluzké" vysouvací klávesnicí - my bychom dát peníze, že je 10,1-palcový Gloria . The Times tvrdí, že tablety Samsung (nesmí být zaměňována s Samsung Galaxy Tab ) bude probíhat nějaký software vrstvy, když je "klávesnice se schovává a zařízení se koná v režimu na výšku", ale Microsoft se také údajně vyhýbat se ústřední App Store pro nativní aplikace tablet a místo toho podporovat softwarové společnosti stavět HTML5-založené webové aplikace. Že rozhodně zní mnohem Google Chrome strategie (a strategie, která by mohla selhat, protože HTML5 aplikace bude pracovat na Chrome OS zařízení a iPad stejně dobře ), ale časy 'zdroj nevěděl, jestli tato "aplikace" by být připraven na CES jako jsou "stále ve výrobě."

Jak daleko jak my můžeme prozradit to, spousta toho je ještě postaven na Windows 7, ale je to také říká, že gang Redmond bude dobírat Windows 8 na pódiu - něco, co zní velmi pravděpodobné nám, protože jsme slyšeli z mnoha zdrojů , že Microsoft je skutečný tablet strategie se bude opírat o Windows 8 a nový všichni-dotykové rozhraní, které společnost pracuje neuvěřitelně tvrdě. Zatímco Windows 8 není důvodu, dokud druhé polovině roku 2011, by Ballmer dobře využít svůj čas CES, aby nám řekli o společnosti Microsoft je "nejriskantnější" produkt sázku a konečně něco udělat pro řešení společnosti Microsoft je pozoruhodné nepřítomnosti na moderní tablet na trhu. Samozřejmě, nic je jisté, kromě skutečnosti, že budeme tam, poskytuje v přímém přenosu celou věc.

Microsoft na demo nové břidlice PC, Windows 8 tablet funkčnost na CES? původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 20:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat