úterý 14. prosince 2010

Kingston DataTraveler Mini Fun USB flash disky: jsou malé a vzrušující

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/kingstons-datatraveler-mini-fun-usb-flash-drives-theyre-small/:
Už vás nebaví tahat kolem toho nudný flash disk? Kingston cítí svou bolest, a to je doufal, že pro přidání férové množství "pizazz" a "koření" do svého mobilního úložiště. Jeden pohled na nový DataTraveler Mini Fun G2 všechny, ale potvrzuje, že je tu želez veselost přetékající pod barevný plastový, s triem odstínů na výběr (na základě modelu). Tihle chlapi mohou být propojeny pro kopy a chichotání, s 2B, 4GB a 8GB modely k dispozici, aby úsměvy na tvářích těch, které znají a milují. Ceny jsou stanoveny za £ 4,58 (7,26 dolar), £ 5.04 (7,99 dolar) a 9,00 libra ($ 14) z nejméně prostorný k většině, bez příplatku má být uveden na vaší oblíbené barvy - jinými slovy, bonus zábava je poskytována zdarma. Beat, že.

Pokračovat ve čtení Kingston DataTraveler Mini Fun USB flash disky: jsou malé a vzrušující

Kingston DataTraveler Mini Fun USB flash disky: jsou malé a vzrušující původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 21:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kingston | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat