úterý 14. prosince 2010

LG Optimus 2X vypadá jako dual-core Star, ukazuje mimo HDMI-out, zatímco trapné Galaxy S na videu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/lg-optimus-2x-looks-like-a-dual-core-star-shows-off-hdmi-out-wh/:
LG má v nejvíce ležérní módy je to možné, odhalil název nového smartphone má v úmyslu zahájit na korejském trhu: Optimus 2X. Že značka byl pohřben hluboko v uvolňování včera o exkluzivní Ennio Morricone obsah svázaný s Optimus Mach , ačkoli někteří lidé objevili pilný, a následně zjistí, YouTube obsah předvádění telefonu. Codenamed SU660, 2X vypadá téměř totožný s LG Star budeme zacházet sami pro sebe v poslední době, s jedinými rozdíly jsou ve kód produktu (Star byl nazván P990 ) a tlačítko pole v dolní části. Při pohledu na videa po přestávce, většina obsahu na palubě nese LG místní branding Cyon , nás vede k podezření, že 660 je prostě korejský variantu Star. Buď jak buď, že LG přítlačné rovněž konstatuje, že Optimus 2X by mělo být zahájení v příštích několika měsících - právě včas, aby Nexus S dolů zářez nebo dva, co LG?

Pokračovat ve čtení LG Optimus 2X vypadá jako dual-core Star, ukazuje mimo HDMI-out, zatímco trapné Galaxy S na videu

LG Optimus 2X vypadá jako dual-core Star, ukazuje mimo HDMI-out, zatímco trapné Galaxy S na video původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 03:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Phandroid | zdroje LG Korea , zinna0000 (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat