úterý 14. prosince 2010

Chevy Volt začne přepravu k zákazníkům, z nichž většina se zapomněl objednat jednu z posledních deseti let

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/chevy-volt-starts-shipping-to-customers-most-of-whom-forgot-the/:
Označit jej dolů, lidi - to je monumentální den. Svým způsobem to znamená konec jednoho z nejdelšího běhu ságy se vztahuje na Engadget, ale ve skutečnosti je to pravděpodobně začátek něčeho úplně jiného. Chevrolet Volt byl jednou hvězda elektrického vozidla vesmíru. A pak se stalo 2009 . Do té doby, jiné automobilky mají legie kupředu s hybridní a elektrické čistě plány, s jeho Roadster Tesla vyrazíte na tisíce motoristů a Nissanu Leaf přepravy k zákazníkům na počátku tohoto týdne (abychom jmenovali pár). Samozřejmě, stále tvrdí, že GM Volt je "první na světě-a-pouze elektrické vozidlo s rozšířeným-schopnost rozsahu," ale jsme si jisti, prádelna seznam soupeřů rád bych se tvrdit, že bod. Bez ohledu na překážky a těžkosti, Chevy se přece jen podařilo otočit rozsáhlý koncept do reality pro asi 160 lidí, v tomto týdnu, a pomalé, ale stabilní pramínek tyto věci by měly pokračovat iv dohledné budoucnosti . Pokud jste přemýšlel, jestli objednávce je pro vás to pravé, podívejte se na naše největší poslední testovací jízdy .

Pokračovat ve čtení Chevrolet Volt začne přepravu k zákazníkům, z nichž většina se zapomněl objednat jednu z posledních deseti let

Chevy Volt začne přepravu k zákazníkům, z nichž většina se zapomněl objednat jednu z posledních desetiletí původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 18:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje General Motors | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat