úterý 14. prosince 2010

Barva koutek dostat Android 2.2 a na trhu v lednu, by současný hacky dělat to vyhodit do povětří

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/nook-color-getting-android-2-2-and-market-in-january-current-ha/:
Barva koutek dostat Android 2.2 v lednu, aktuální Froyo a trh hacky by mohla vyhodit do povětří
Vy jste měli vědět, hackování komunita byla bude mít pole den kout barev - 249 dolar Android Tablet schovává za tenkou e-reader povlak. Opravdu to netrvalo dlouho, aby si kořeny , ani pro Android 2.2 dostat nainstalován tam, ale že zejména hack přichází se zajímavým potenciálem strana-účinek: malé-měřítku termonukleární exploze. Povolení Froyo vyžaduje vypnutí přístroje baterie monitorovacího procesu, právě ten, který by byl odpovědný za vypnutí zařízení dříve, než buňky začnou přehřátí a nakonec, bude kritická. Jo, je to nepravděpodobné, ale to by se mohlo stát. Mezitím další hack umožnil Android Market, ale ty instrukce začít s velmi skličující varování: ". Velmi inteligentní lidé propadli v tomto případě následující pokyny zmást, možná budete chtít čekat, až jednodušší metoda byla vyvinuta."

A naštěstí, tam je mnohem jednodušší způsob, jak přichází, s Barnes & Noble potvrdil, že Android 2.2 bude oficiálně přichází na kout barev v lednu. Ano, Android 2.3 je to, co se děje, ale je to stále vzrušující upgrade, jak to bude nakonec také umožnit přístup k tradičním obrazovku domácí Android, a dokonce umožnit Android Market. Jinými slovy, měl by fungovat stejně jako tableta Android, Kindle app a všechny.

[Díky, Ryan]

Barva koutek dostat Android 2.2 a na trhu v lednu, hacky by současný, aby bylo vyhodit do povětří původně objevila na Engadget na út. 14.prosinec 2010 10:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Smartphone Magazín , nookDevs , PC World | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat