úterý 14. prosince 2010

Šestý okruh pravidla, že vláda potřebuje povolení k prohlídce vaší e-mailové

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/sixth-circuit-rules-that-the-government-needs-a-warrant-to-searc/:
Přehled další dítě krok pro digitální demokracii: šesté obvodní odvolací soud rozhodl, že dnes vláda musí mít povolení k domovní prohlídce před tím, než může získat od svého poskytovatele e-mailu. Konkrétně soud rozhodl v Warshak v USA, že "by se vzpírají zdravému rozumu, aby e-maily dovolit menší čtvrtou změnu na ochranu", než tradiční komunikaci, jako například telefonní hovory a pošty. Ano, už si myslíte, že by bylo zřejmé, ale na konkrétní otázku vlastně nikdy vznesena na úrovni odvolací předtím, takže rozhodnutí je kriticky důležitý - je pravděpodobné, že ostatní soudy budou brát jejich pokyn ze šestého obvodu tváří v tvář podobné problémy. Jak ERF poukazuje však existuje několik právních výjimek rozkaz požadavek Uložená sdělení zákon, že organizace je stále bojuje, aby znění pozdějších předpisů, ale hej - my budeme mít každý trochu pokroku můžeme.

Šestý okruh pravidla, že vláda potřebuje povolení k prohlídce vaší e-mailové původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 16:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ERF | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat