úterý 14. prosince 2010

Ruská Yo hybridní řekl nabídnout 67mpg, cena pod $ 15k, dostane miliardář je podložce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/russian-yo-hybrid-said-to-offer-67mpg-cost-under-15k-gets-a-b/:
Ruská Yo hybridní řekl nabídnout 67mpg, cena pod $ 15k, dostane miliardář je podložce
Ruský podnikatel Michail Prochorov D. mohou mít velké plány pro pohybující se v centru sítí a proměnili je v Brooklynu, New Yorku, ale další z jeho velkých plánů zůstane o něco blíže k domovu. No, jeho domov stejně. Je to ë, znaků cyrilice "jo" a funky název nedávno odhalil hybrid, který vstřelil miliardář podporu. E je malý dva-dveřové, čtyř-místné auto s maximální rychlostí 80 mph a řady 680 mil, vydané hybridní pohon se dvěma elektromotory a jeden spalovací paušální. Nicméně, na rozdíl od paralelního hybridu Prius a ( většinou ) sériové hybridní Volt , oba který se spoléhat na drahé a těžké baterie, e bude moci být označena pouze držet malý poplatek. Místo toho motoru, který používá rotační design, poběží nepřetržitě, spinning generátor a poskytuje aktuální k otočení kola. Je to neobvyklé rozložení pro auto, ale pokud to může přinést jeho předpokládané 67mpg na jeho navržená Obvyklá cena 14.500 dolarů, když to kritizovaný vyrazil do ulic Petrohradu v roce 2012, nám mohou volat převádí - a soudruzi.

Ruská Yo hybridní řekl nabídnout 67mpg, cena pod $ 15k, dostane miliardář je podložce původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 12:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje The New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat