úterý 14. prosince 2010

Dialog Semiconductor tlačí 2D do 3D konverzní čip pro mobilní telefony a tablet

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/dialog-semiconductor-pushes-2d-to-3d-conversion-chip-for-phones/:
Budeme pokračovat a přiklopíme pokličkou na otoky vzrušení úrovni, s největší pravděpodobností se dvěma jednoduchými slovy: " paralaxy bariéra . " Vidíte, Dialog Semiconductor DA8223 je oslavován jako první na světě v reálném čase ve 2D do 3D čipu konverzi videa pro přenosná zařízení, ale vyžaduje paralaxy bariéru displej. Na druhou stranu, to znamená, že nejsou tam žádné brýle potřebné pro prohlížení, a skoro žádné 2D obsah by mohl být podveden do bytí 3D pro diváka, zpomalení hospodářského růstu, samozřejmě, je to, že to asi nebude ponořit vaše smysly, přemoci svůj oči nebo jinak revoluci ve vašem životě . To znamená, že je to stále vhodné jak pro tablety a smartphony, a podle společnosti, to "vyžaduje prakticky žádný vývoj softwaru a používá nepatrný zlomek z baterie a výpočetní výkon konkurenčních aplikací procesor založený software-přístupy." Pokud vše půjde dobře, čip bude se bít masové výroby v druhé polovině roku 2011, což vám dává právo zhruba šest měsíců se připravit na třetí dimenzi. Telefonu.

Pokračovat ve čtení Dialog Semiconductor tlačí 2D do 3D konverzní čip pro mobilní telefony a tablet

Dialog Semiconductor tlačí 2D do 3D konverzní čip pro mobilní telefony a tablet původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 08:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat