sobota 4. prosince 2010

Motorola plánuje 4G zařízení pro Verizon, 7 - a 10-palcové tablety na začátku příštího roku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/motorola-planning-4g-devices-for-verizon-7-and-10-inch-tablets/:
Vypadá to, že CES může být horký jeden pro Motorola. Můžete mi věřit, to bylo jen o trochu více než před rokem, že Motorola představila Droid? Teď to má celý lineup neuvěřitelně horké telefonů, a CES se zdá jako ideální čas pro bití truhel v přední části průmyslu. Motorola CEO Sanjay Jha prostě šel na záznam v průběhu keynote na Credit Suisse 2010 technologická konference, řka: Motorola bude vstup do prostoru tablet 'v blízké budoucnosti.' On také řekl, že vidí i 7-palcový a 10-palcový tablet jako životaschopný velikostí - něco, co se zdá naprosto logické , aby nám, a může přehození s tím, jak jsme původně neslyšel Motorola "Rejnok" tabletu, menší zařízení , ale později slyšel to bylo plný 10-incher rozšiřitelná až na LTE . To vše sledovat o prohlášení Sanjay v září, že Motorola by neměl být spojení v na tabletu prostor až do příštího roku, rok, který se rychle blíží. Mezitím, Sanjay také potvrdil, že Motorola bude mít 4G zařízení "brzy" v příštím roce, což také zní jako náznak CES pro nás, i když to může být jen 4G modemy a hotspoty na začátku. Přesto, aby byla na.

Motorola plánuje 4G zařízení pro Verizon, 7 - a 10-palcové tablety na začátku příštího roku se původně objevila na Engadget na pá. 03.12.2010 20:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC Magazine | zdroje Credit Suisse technologická konference 2010 | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat