sobota 4. prosince 2010

Lufthansa zahajuje v-letu WiFi na mezikontinentální lety, zřízenci v 'budoucnosti'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Je tu prostě žádná dva způsoby, jak o něm: co Lufthansa se podařilo dosáhnout zde není nic menšího než neuvěřitelné. Zatímco zanícený smetánka byly těší v-letu na WiFi (vyberte) vnitrostátní lety po několik let, v-letu legrace byla přicházející k náhlému zastavení při vstupu na palubu letu vyžaduje cestovní pas. Sen o dlouhé vzdálenosti-v-letu internet má pocit, jako vzdálený, ale zdá se, že budoucnost je opravdu děje dnes. Dopravce FlyNet služba byla zahájena tento týden, a s pomocí od Panasonic a 802.11n bohům, že bude, je to nyní nabízí širokopásmový přístup k internetu na mezikontinentálních trasách. Zpočátku bude služba omezena na výběr Severoatlantické trasy, ale přístup by měl být k dispozici na "téměř celé Lufthansa mezikontinentální síť do konce roku 2011."

Žádné specifické ukazatele výkonnosti jsou uvolněny, ale společnost se nazývají to "extrémně rychlé" a dostatečně rychlé otevření velkých příloh "bez prodlení." Ještě lepší je, bude tato letecká společnost je umožnit přístup k datům mobilních telefonů (GSM a GPRS) na jaře příštího roku, což bombastický 'pohlaváry schopnost posílat a přijímat textové zprávy nejdražší jejich života. Deutsche Telekom bude poskytovat aktuální internetové služby, se ceny nastavit jako takový: € 10.95 (nebo 3.500 míle) na jednu hodinu nebo € 19.95 (nebo 7.000 mil), pro 24-hodinový pass, který umožňuje také patroni k přístupu na internet na " na všech linkách společnosti Lufthansa připojení vybaven hotspot během doby platnosti i po letu v saloncích Lufthansy. " Jo, a jsme zmínit, že je to zcela zdarma přes 31 ledna 2011? To je.

Pokračovat ve čtení Lufthansa zahajuje v-letu WiFi na mezikontinentální lety, zřízenci v 'budoucnosti'

Lufthansa zahajuje v-letu WiFi na mezikontinentální lety, zřízenci v 'budoucnosti' původně objevila na Engadget na So. 04.12.2010 15:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gadling | zdroje Lufthansa |

Žádné komentáře:

Okomentovat