sobota 4. prosince 2010

Flix na Stix stáncích již brzy: je to jako Redbox, ale s flash disky USB

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Pojetí je daleko od nového - Warner a Paramount podepsal se cesta zpět v době rozkvětu známý jako "2009" nabízet filmy na karty SD a zvolte senzace pronájem stánků byly odprýskávání 'em se od té doby. Ale Flix na Stix se očekává twist na modely, které jsou již venku, a to je ten, který bude bezpochyby čelit určité potíže při dosažení stejné úrovně uznání jako Redbox . Zjednodušeně řečeno (nebo co nejjednodušeji), spotřebitelé waltz až do kiosku, vyberte TV show, hry nebo filmu, a pak se rozhodnout, zda by chtěl koupit nebo pronajmout titul. Vybavení má zatím přijít s konkrétními čisté ceny, ale (pravděpodobně až zesměšňoval) video vložené po přestávce ukazuje pronájem sazby ve výši $ 1, $ 2, $ 3 a $ 4 na 3, 6, 9 a 12 dní. Tam je také žádný jasný údaj, jak se bude TV epizod a hry budou probíhat, ale my jsme slyšel, že uživatelé mohou buď přinést své vlastní USB flash disk (USB 3.0, je přijat!), Nebo se rozhodnou získat jedno přímo z počítače. Přesuňte Visa nebo Mastercard (pojď, žádný objev, nebo AMEX?), A pak ... počkat.

Ve skutečnosti je to apt být největší překážkou. Jaké jsou usnesení nabízena? Co když vyberete 1080p film, který má 7GB, a jen na 4 GB USB disk? Nebo ještě lépe, co když máš 8GB USB 2.0 disk a k lékaři za deset minut? Komicky dost, demonstrační video skutečně ukazuje patron hraní pokeru, zatímco ona čeká na převod dokončit - něco nám říká, že to nebude jít přes dobře s potenciálními zákazníky čekající ve frontě. Jsme hádat, že většina lidí se bude přímo na míru, zda počkat s koupí něco od krabice přesahuje několik minut, a vzhledem k povaze tohoto režimu, to zní jako, že scénář je téměř zaručeno, že se stalo ad nauseum. V každém případě očekávat, že první z těchto vyskakování do dvou až tří měsíců, a mezitím budeme kopat pro bližší informace o cenách a distribuci plánů.

Pokračovat ve čtení Flix na Stix stáncích již brzy: je to jako Redbox, ale s disky USB palec

Flix na Stix stáncích již brzy: je to jako Redbox, ale s USB flash disky původně objevila na Engadget na so. 04.12.2010 14:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo! Tech | zdroje Flix na Stix | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat