sobota 4. prosince 2010

Papež touží sluneční-poháněl Popemobile, může jen získat jeden

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/the-pope-desires-a-solar-powered-popemobile-might-just-get-one/:
Vzpomínám si, jak W řekl Američané byli závislí na fosilních palivech? No, Aloisius Ratzinger (lépe známý jeho posádky, 265-Cal ') je Joseph závislý na obnovitelné zdroje energie . První měl fotovoltaické pole instalované na střeše sálu ve Vatikánu. Pak měl solární chladicí systém zabudovaný do bufetu Vatikánu. Nyní, papež chce, aby jeho mobilní neprůstřelné shell se sluneční-hnaný. I když bychom rádi viděli nějaké PV buňky houpací ven na střeše vlastní Benz, ale pravděpodobně nebude moci mnohem víc, než jeho světel DC čtení papežské - k tomuto účelu, budeme doufat, že půjde v praxi trasy a nainstaluje FV pole na vrcholu Popegarage a jednoduše šťávy baterií mezi zasedáními pokorně mává hemží masy. Ať už on a jeho tým crack energetických specialistů zjistit, jsme si jisti, že budete moci přečíst o tom vše v příštím objemu sluneční energie ve Vatikánu, kniha, která skutečně existuje.

[Foto remixoval z katolického Westminster je flickr ]

Papež touží sluneční-poháněl Popemobile, může jen získat jeden původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 22:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Washington Post | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat