sobota 4. prosince 2010

Mad Catz lodě Rock Band 3 MIDI Pro adaptér, dává klávesnici a bicí soupravu nový život

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/mad-catz-ships-rock-band-3-midi-pro-adapter-gives-your-keyboard/:
Diskuse o právě včas. Pouze s týdnů trvat, než pan Klaus dělá jeho zimní cesty 'kolem zeměkoule, Mad Catz se rozhodla konečně loď, která byla periferní představen někdy v červnu. Není pochyb o tom, MIDI Pro adaptér je jedním z více fascinující hra příslušenství hudbu k hitu na otevřený trh, což majitelé Rock Band 3 používat většinu MIDI klávesy a bicí soupravy s titulem. Box je lodní doprava, jak mluvíme o Sony PS3 a Nintendo Wii, Xbox 360 a varianta by měla být vedena na Best Buy v nadcházejících hodinách. Pokud budete připomenout, chlap je to také navržen k práci s nadcházejícím Rock Band 3 kytaru Squier / regulátor , a to dokonce nabízí rychlostně citlivých úprav na bubny MIDI určený ke snížení cross-talk v průběhu hry. Na 39,99 dolarů, je to ne-nasnadě pro ty, kteří již vlastní nástroj, MIDI nebo dva, ale my prostě může být víc nadšený hackingu možností, než cokoliv jiného. DIYers, dostanete se na to!

Pokračovat ve čtení Mad Catz lodě Rock Band 3 MIDI Pro adaptér, dává klávesnici a bicí soupravu nový život

Mad Catz lodě Rock Band 3 MIDI Pro adaptér, dává klávesnici a bicí soupravu nový život původně objevila na Engadget na So. 4.12.2010 03:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Amazonka | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat