sobota 4. prosince 2010

Google získává syntéza řeči oblečení fonetická umění, plánuje využít Jack Donaghy hlas pro všechno

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/google-acquires-speech-synthesis-outfit-phonetic-arts-plans-to/:
Nikdy zaklepat Google za to, že reinvestování trochu té čedaru je to stohování v Mountain View. Necelé dva měsíce po stisknutí spouště na BlindType, El GOOG nyní potopila nezveřejněnou částku peněz do fonetické umění, popsal jako syntéza řeči společnost se sídlem v Cambridge, Anglie. Samozřejmě, že Google se dřeli po celý den ve snaze lépe své řečové technologie, a vypadá to, jako by to mohlo být docela vysekávání několik měsíců (či let), práce s touto jeden nákup. Fonetický umění byl známý pro bytí na "špici syntézy řeči, přináší technologie, které vytváří přírodní počítač řeči z malých vzorků zaznamenaných hlasem," a my jsme dojem, že tým bude mít povolení odznaky zadat Google Londýn-založené techniky zařízení krátce. Společnost vlastní Mike Cohen doufá, že to pomůže nám "pohybovat o něco rychleji směrem k budoucnosti, že Star Trek" - upřímně řečeno, my jsme doufat, že Jack Donaghy hlas se stal de facto standardem v rámci jednoho roku. Slyšeli jsme, že někteří chlápci v 30 Rock je už pohrávala s prototypem ...

Google získává syntéza řeči oblečení fonetická umění, plánuje využít Jack Donaghy hlas pro všechno, co původně objevila na Engadget na so. 04.12.2010 08:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oficiální Google Blog , fonetické umění | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat