sobota 4. prosince 2010

Jedná se o Google Chrome OS netbook klávesnice

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/is-this-the-google-chrome-os-netbooks-keyboard/:
Je to jen Chrome OS sorta den, ne? Tě chytit tady, jsme vám řekli dříve , že Google se chystá oznámit své vlastní Chrome OS netbook letos v úterý, a dobře, teď jsme zírali na předpokládaný obraz této velmi stroje klávesnice. Nevíme všechno, hodně o zbytek netbook - jsme slyšeli z několika zdrojů, že je to poháněn procesorem Intel Atom - ale obraz nahoře byl vzat od Inventec (jak v, ODM dělat netbook) prezentaci. Budeme nazývat věci pravými jmény a říci, tady to vypadá, že váš průměrný elegantní klávesnice, ale tam jsou samozřejmě některé zajímavé rozdíly. Více než na levé straně panelu uvidíte "hledání" klíč subbing na klíč Caps Lock, a nahoře, funkce řádek má vpřed / zpět klíče, stejně jako okna, celou obrazovku, a "konfigurace" klíče.

Počkejte, ale nemohl to být nějaký starý netbook klávesnice? Jistě by to mohlo, máme exkluzivní fotografii Chrome netbook Acer ( že "ZGA" model ), který se stane, že mají stejné přesné rozložení klávesnice. Můžete se podívat na obrázek, že jeden po přestávce, a uvidíte, že vypadá velmi podobně jako tento snímek. Měli bychom také zmínit, že sázkař, který poslal fotografii nahoře v tvrzení Google Chrome OS-značkové netbook budou vyhlášeny příští úterý, ale nebude v prodeji až do 14. prosince. Vypadá to, že to bude velmi zajímavé úterý ráno!

Pokračovat ve čtení Jedná se o Google Chrome OS netbook klávesnice

Jedná se o Google Chrome OS netbook klávesnice původně objevila na Engadget na Pá. 03.12.2010 19:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat