sobota 4. prosince 2010

Zřejmé, uvádí na trh nové at-home WiMAX směrovač s integrovaným WiFi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/clear-launches-new-at-home-wimax-router-with-integrated-wifi/:
Hej, ne klepat pojmenování inženýři - "Clear Modem s WiFi" prostě funguje. Opravdu, to je oficiální název nového Jasné at-home WiMAX modem (ten stejný, který letěl přes FCC zpět v září), jež mají přinést 4G autostráda do něčího domu za pouhých 35 dolarů za měsíc. Podle provozovatele, je to all-in-one řešení, které je "asi o velikosti knihy," nabízí 4G recepce, stejně jako vnitřní 802.11b/g/n router distribuovat ty vlny v domácí bez nutnosti samostatné WLAN routeru. To je dnes k dispozici od vašeho místního Vymazat úložiště, s $ 120 úplně, nebo cena 7 dolarů za měsíc pronájmu sazby. Kromě toho mohou zákazníci Jasné domácí servis přidat domů hlasových služeb, s neomezenou místní a dálkové volání v USA, Kanadě a Portoriku, za 15 škeble za měsíc. Jo, a pokud vaše matematické schopnosti jsou tad fuzzy, tak doporučujeme zakoupit, pokud plánujete mít službu po dobu delší než 17 měsíců. Není zač.

Pokračovat ve čtení Vymazat představuje nové at-home WiMAX směrovač s integrovaným WiFi

Zřejmé, uvádí na trh nové at-home WiMAX směrovač s integrovaným WiFi původně objevila na Engadget na so. 04.12.2010 11:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Jasný | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat