sobota 4. prosince 2010

Apple iPhone 4 (oprávněně) na prodej poprvé: $ 50 vystoupit na Radio Shack

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Chyběl na Černý pátek ? Dobrý na vás. Nyní, stále ještě na trhu pro iPhone 4 ? Pokud ano, měli byste místo svého vozidla do nejbližšího Radio Shack, STAT. Poprvé od začátku prodeje v červnu, Apple iPhone 4 je oprávněně v prodeji od prodejce, který skutečně existuje a nebude prodávat vaše osobní informace k některým zabijákem v offshore ráje, které jste nikdy neslyšeli. (Ne, Walmart je 2 dolarů úspor se nepočítá.) jsme řekli, že $ 50-pryč prodej se děje na rampě se povědomí o okolním Radio Shack (pravda low-key) bezdrátové podnikání, a když jsme museli hádat, my ' d říkají, že to bude pravděpodobně pracovat k dokonalosti. Od chvíle, kdy sluchátko začala dodávat letos v létě, bude sazba je $ 199 (na smlouvu) za 16GB model nebo $ 299 (i na zakázku) pro 32 GB variantu, tato dohoda hacks 50 dolarů od každého, a dokonce i 8GB iPhone 3GS za $ 49 pokud hledáte brát věci ještě nižší. Ještě lépe, Shack 's nabídkou 75 dolarů obchod-in úvěr na jakékoliv funkční / non-popraskané iPhone 3G, stejně jako 125 dolarů na 3GS podobným stavu, což znamená, že byste mohli chodit v dnešní, ruce nad 3GS, a chodit ven s iPhone 4 za $ 25 (plus aktivačních poplatků). Samozřejmě, že dohoda je k dispozici pouze ve cihla-a-malty lokalitách (čti: není on-line), a zábava se uzavírá dne 11. prosince. Takže, kdo je v?

Apple iPhone 4 (oprávněně) na prodej poprvé: $ 50 vystoupit na Radio Shack původně objevila na Engadget na So. 4.12.2010 14:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Radio Shack | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat