sobota 4. prosince 2010

Bublinu ve tvaru-Speak-er nyní na prodej, jsme se naslouchat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/speech-bubble-shaped-speak-er-now-on-sale-we-take-a-listen/:
Dokonce i pro renomované zásuvky, jako je umění Lebeděva Studios , je těžké se dostat nepředvídatelný, design-centrické produkty v komerčně, závod-na-na-dno světa. Až příliš často, sny umírají na výrobní lince, a některé z nejlepších navržen zařízení na světě, stánky na rýsovacím prkně. Nějak nebo jiný, Sherwood Forlee a Mihoko Ouchi podařilo překonat tradiční výrobní omezení a podat tuto konkrétní fantazie k životu. Pokud budete připomenout, slyšeli jsme o tom. 'S Speak-er v lednu tohoto roku, a zároveň jsme věděli, že plány byly na místě začít lodní 'em na konec-uživatelům před úsvitem roku 2011 jsme udržovali zdravé úroveň skepticismu - není nic zas až tak srdce-kroutit jak mít vaše bublina praskla po ratcheting své naděje až příliš vysoká, víš? Dnes, jsme nadšeni, říkají, že Speak-er se nyní prodává na ty s 99,95 dolarů nazbyt, a pokud vám záleží slyšet, co si myslíme o ty úžasné soubor stolu reproduktorů této planety, které kdy poznal, vedoucí přímo na minulost přestávce.

Pokračovat ve čtení řeči bublina-tvarovaný Speak-er nyní na prodej, jsme se naslouchat

Bublinu ve tvaru-Speak-er nyní na prodej, jsme se naslouchat původně objevila na Engadget na so. 04.12.2010 17:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Speak-er | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat