sobota 4. prosince 2010

PlayStation Telefon 'Zeus Z1' zachytil na video znovu, tentokrát můžete skutečně vidět, že (aktualizace)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/03/playstation-phone-zeus-z1-caught-on-video-again-this-time-you/:

Wow kluci, právě jsme si všiml nové video z PlayStation Telefon s kódovým označením Zeus Z1, a tentokrát jsme si dlouho, milující pohled na celé zařízení - osvěžující kontrast k poslední době je rozmazaný dráždit . Kromě ocenit, jak tuk tohoto telefonu je, a jak reálné to je, můžete jasně vidět "PlayStation", ikonu, která by měla snad dát k odpočinku jakékoliv pochybnosti, že tento telefon bude skutečně hrát PlayStation hry. Podívejte se na close-up na ikonu po přestávce. Jo, a mimochodem, není tam žádný zvuk na video, pokud váš počítač není zlomené.

[Díky, Sha]

Update: Je tu další video! Podívejte se na krátký pohled na aplikaci PlayStation po přestávce ...

Pokračovat ve čtení PlayStation Telefon 'Zeus Z1' zachytil na video znovu, tentokrát můžete skutečně vidět, že (aktualizace)

PlayStation Telefon 'Zeus Z1' zachytil na video znovu, tentokrát můžete skutečně vidět, že (update), původně objevila na Engadget na Pá. 3.prosinec 2010 18:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xxmajstor (YouTube) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat