neděle 19. prosince 2010

Samsung Ucim digicam koncepce ukládá snímky na tři USB klíčenky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-ucim-digicam-concept-saves-shots-to-three-usb-sticks/:
Takže řekněme, že jste se s bud. Dva pupeny. Jen ty tři, potloukal, mluví se vzpomínky na časy, kdy jste všichni stále v kontaktu přes Kin Spot . A pak, památník. Jakékoliv památkou bude dělat. Vám uniknout namířit a stisknout spoušť, skřípat spolu, a lapat obrázek. Rychlý posun vpřed na příští týden, a vaše pupeny jsou stále přemýšlel, když jste někdy jít složit tyto obrázky a shoot 'em přes e-mailem. Vy jste nejen nechat se stanoví dvě nejdůležitější osoby ve vašem životě, ale vy jste selhal sami. Zadejte Samsung Ucim fotoaparát, který sport plný trojice USB portů chtěl domu tři USB paměti nubs. Když spouště zaskočí, to přihlásí na všechny tři obrázky nubs, a když strana je u konce, vy a vaše dva pohárky urvat svůj příslušných nubs a část cesty. Škoda, že je to jen koncept pro teď, ale tady je doufal, že to bude mnohem víc, než že v blízké budoucnosti. Vaše pupeny doufám, taky.

Samsung Ucim digicam koncepce ukládá snímky na tři USB klíčenky původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 17:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechFresh | zdroje Yanko Design | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat