neděle 19. prosince 2010

Bezdrátové nosiče otevřeně zvažuje zpoplatnění za služby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/wireless-carriers-openly-considering-charging-per-service/:
Že snímek nahoře není vtip - to přijde z marketingu webináře kladen na dvě společnosti, které dodávají Verizon, AT & T a Vodafone jako klienti, a to popisuje systém, který identifikuje zákazníky internetové aktivity a poplatků odlišné sazby za používání Facebooku, než sledovat YouTube , přičemž přístup k Vodafonu služby zdarma. Ano, to je v podstatě noční můra scénář neutrality sítě obhajuje. Obě společnosti za snímek jsou Allot komunikace a Openet, které prodávají předplatitel-nástroje pro správu, aby dopravci po celém světě - nástroje, které Allot ředitel marketingu říká, že je možné skenovat i šifrované pakety zjistit, jaké služby jsou zákazníci používat a vyúčtovat odpovídajícím způsobem. Nejsme to vymyslela - zde je přímá citace z webového semináře:
[Používáme] několik různých metod přesně určit použití - metody, jako je heuristická analýza, chování a historické analýzy, hloubkového prověřování paketů, a řada dalších technik. Co je klíčové, že máme nejlepší aplikace identifikace na trhu k dispozici, což znamená, že i aplikace, které jsou šifrované, nebo používat jiné metody, se vyhnout detekci bude správně identifikována a klasifikována ... My v podstatě feed této real-time informace o dopravě a používání aplikací do politiky a systém poplatků. Každý účastník má zvláštní servisní plán, že se zaregistrujete pro, a oni jsou jako generické nebo osobní, jak chce operátor.
Jo, to není, jak někdo skutečně chce internet pro práci - kromě dopravců, kteří byli stále říkat šílené věci, o nabíjení i smartphone výrobce pro využití dat zákazníka v poslední době. A co víc, je to říkalo, že FCC bude jeskyně na Verizon a AT & T a osvobodit bezdrátové internetové služby z velké části neutralitu regulace je Očekává se, že povolení příští týden , tak tento nesmysl mohl velmi dobře zasáhnout USA spíše dříve než později. Budeme pozorně sledovat věci - my vám dáme vědět.

Bezdrátové nosiče otevřeně zvažuje zpoplatnění za služby původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 16:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje Fierce Bezdrátové Webinar , Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat