neděle 19. prosince 2010

UK pěvecký sbor zpívá prosím retweet Me píseň pro charitu, pravděpodobně nemá tušení, co to znamená (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Tak tady je řešení: UK Meningitis Trust chce pomoci zvýšit povědomí o této nemoci je věnována bojovat a má 30-silný mužský hlas, sbor má k dispozici, na to se. Jak dosáhnout co možná nejširšímu publiku? Pokud vaše nápady zahrnují zmiňující slavné osobnosti všech hlavních sociálních médií místě určeném v posledním desetiletí, kývnutí na iPhone versus Android dichotomie, a použití Yahoo jako špatný hříčka, pak musíte být ten zodpovědný za sestavování video po přestávku. Gratulujeme, je to úžasné. Za-the-scenes záběry s těmito starými zpěváci není příliš hrozné jeden.

Pokračovat ve čtení UK pěvecký sbor zpívá prosím retweet Me píseň pro charitu, pravděpodobně nemá tušení, co to znamená (video)

UK pěvecký sbor zpívá prosím retweet Me píseň pro charitu, pravděpodobně nemá tušení, co to znamená (video) původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 12:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink copyranter | zdroje Meningitis Trust (Facebook) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat