neděle 19. prosince 2010

Multitouch Twitter zeď fascinovat diváky, Engadget zaměstnanci u # CES

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/18/multitouch-twitter-wall-to-fascinate-onlookers-engadget-staffer/:
CES je žádný cizinec pro větší-než-život displej zařízení , ale celý tento "sociální sítě", věc nadále kvést, to vypadá, jako by příští rok megawall bude integrovat s nikdo jiný, než Twitter. Navrhl vlastní MultiTouch Finska, bude multitouch Twitter zdi se skládají z "alespoň" šest MultiTouch zobrazuje buňky 46, z nichž každý kontrol u 46-palců. Celá shebang nabídne diváky na přehlídku schopnost otevřít tweets, přesunovat je a dát jim dokonalou příležitost vybít a zároveň svoji mysl vybombardovaný na pouhé množství novinek spojených s # tag CES. Budeme mít jistotu, aby to vypadat, jakmile se dotkneme se ve velké jihozápadní příští měsíc, ale do té doby, můžete získat chuť na drcení přehrávání níže.

[Díky, André]

Pokračovat ve čtení Multitouch Twitter zeď fascinovat diváky, Engadget zaměstnanci u # CES

Multitouch Twitter zeď fascinovat diváky, Engadget zaměstnanci na # CES původně objevila na Engadget na so. 18 prosinec 2010 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Technopolis Online | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat