neděle 19. prosince 2010

Samsung táhne Froyo aktualizace Zářivé Bell po zprávách smažené vnitřní paměti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-pulls-froyo-update-for-bells-vibrant-after-reports-of-f/:
Nemáme tušení, proč Samsung má takové těžké zaujal splatnosti slíbil Froyo upgrade na celém světě Galaxy S série, ale není to hledat žádné jednodušší pro ně tento víkend: jen Kanadský Galaxy S dostat modernizovány tak daleko, Bellova Zářivé, má prostě musel jeho aktualizaci stáhl. Zdá se, že zdravé počet uživatelů pokusu upgrade pomocí Sammyho Kies kancelářský software skončil s nepřístupné vnitřní paměti, která saje na mnoha zřejmých důvodů - a to by zjevný důvod pro odstranění této aktualizace. Zde je oficiální prohlášení:
"Tam byly občasné problémy hlášené během aktualizace firmwaru proces s Kies pro Samsung Galaxy řady S i9000M telefonů. Samsung vývojový tým je v současné době vědoma tohoto problému a pracovat na řešení. Souladu s Aktualizace firmware, který ovlivňuje schopnost upgradovat na Android 2.2, je dočasně zakázáno, dokud řešení je propuštěn. Omlouváme se za vzniklé potíže. "
Možná, že můžeme jen jít rovnou do perníku nebo voštinová v tomto bodě?

[Díky všem, kdo poslal to v]

Samsung táhne Froyo aktualizace je pulsující Bell po zprávách smažené interního úložiště původně objevila na Engadget na so. 18 prosinec 2010 19:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Samsung | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat