neděle 19. prosince 2010

Wall Street Journal řekl aplikace může porušovat soukromí, prsty MySpace a Pandora

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/18/wall-street-journal-says-apps-may-violate-privacy-fingers-myspa/:
Možná jste slyšeli , jak neopatrné některých třetích stran-iPhone aplikace může být s vašimi osobními údaji, ale to ještě nemusí mít hit doma - pachatelé mohou zahrnovat musí-mít programy, jako je MySpace a Pandora, taky. The Wall Street Journal testován 101 populární aplikace pro iPhone a Android, a zjistil, že více než polovina přenášených jedinečných identifikátorů zařízení (UDID) na hejno inzerentů, aniž by tolik jako výzvu, a že někteří (včetně Pandora) dokonce předány uživatele věku, pohlaví a umístění, aby lépe zacílit své značky. Nyní, před vámi bojkotovat vaši oblíbenou hudbu aplikace, možná budete chtít slyšet druhou stranu příběh, který je, že všechny tyto údaje obvykle zpracovávány v dávkách a anonymních tak, že inzerenti nemohou být nutně Vás dělí od davu. Nicméně, strach je to, že tam může být trochu zastavení zločinný jednotlivců z vytvoření databáze, která spojuje váš UDID na všechny tyto další údaje, které jste odeslat. Je to šťavnatý problém pro cílenou reklamu, jistě, ale také potenciálně real-svět zločinu, a tak jsme o tom pochybuji bude poslední slyšíme ze strachu soukromí UDID.

Wall Street Journal řekl aplikace může porušovat soukromí, prsty MySpace a Pandora původně objevila na Engadget na So. 18.prosinec 2010 18:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat