neděle 19. prosince 2010

Samsung NABS Tegra 2 pro Galaxy Tab 2, Google dělá Tegra odkaz voštinová platformu?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
Zní to jako všichni NVIDIA hádky a přemlouvání nakonec vyplatilo, když pár analytiků mají být věřil - jak říkají společnosti dual-core Tegra 2 chipset je stáčení do vyhraje v tabletě prostoru. Viděli jsme to zdánlivě zvýšit laťku pro smartphone křemíku v LG Star a dráždit nás břidlice po břidlici, ale Citigroup Glen Yeung říká, že Samsung má "umístil značnou aby s Nvidia Tegra čipy pro 2 v první polovině roku 2011, zaměřen jak pro tablety a smartphony, "a BMO analytik kapitálových trhů Ambrish Srivastava očekává příští Galaxy Tab bude jedním ze zařízení, které ji používají. Pokud to zní jako samozřejmost, pamatujte, že Samsung měl být produkovat dual-core čip vlastní . Co by mohlo způsobit společnosti obejmout Tegra 2, pokud je to opravdu to, co se děje? Libovolný počet důvodů, pro jistotu, ale Glen Yeung také říká, že Google učinil Tegra referenční design pro voštinová , aka Android 3.0, a tak Tegra 2, může znít jako nejlepší cestě k vítězství v začínající tablet prostoru. Zde je doufal, že je to dobrá volba pro zákazníky , taky .

Samsung NABS Tegra 2 pro Galaxy Tab 2, Google dělá Tegra odkaz voštinová platformu? původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 14:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | zdroje Barron , Forbes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat