neděle 19. prosince 2010

XMBC 10,0 'Dharma' nyní k dispozici ke stažení s vylepšení habaděj, add-on manager a Apple TV podpory

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Můžete mít dárky pro každého člena rodiny pod stromeček Vánoce, ale my jsme ochotni se vsadit jste nedal hodně myslel na svůj věrný media center PC. Naštěstí, open-source komunitě opět má ready-made současné době připravena k načtení právě teď - 10,0 vydání XBMC , naplněné dobrotami a hračkami. Je k dispozici pro Windows, Linux, Mac a dokonce i originální Apple TV, a přináší zbrusu-nový add-on manager, který vám umožní rozšířit funkčnost a zlepšit vzhled přímo z uživatelského rozhraní. K dispozici je také hardwarová akcelerace pro každou platformu, včetně zvláštního zřetele pro nettops sportovní NVIDIA ION 2 nebo Broadcom Crystal HD čipy, a dokonce i základy podporu pro dotykové obrazovky Windows 7, ARM procesory a OpenGL ES 2.0. Katalog zlepšení je upřímně spíše ohromující, a tak spíše než si je všechny zde, můžete sledovat náš zdroj odkazy na plné changelogu a stahovat stránky, přičemž se snažíme rozšířit fandit Christmahanukwanzaakah.

[Díky všem, kdo poslal to v]

XMBC 10,0 'Dharma' nyní k dispozici ke stažení s vylepšení habaděj, add-on manager a Apple TV podporuje původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 13:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje XBMC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat