neděle 19. prosince 2010

Nexus S vidí UK SIM-volný cena nakrájenou na 430 liber, Best Buy Vánoce dodávky není tak zaručena

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/nexus-s-sees-uk-sim-free-price-chopped-to-430-best-buys-chris/:
Cena UK pro Nexus S jen se stal mnohem (téměř 22 procent) atraktivnější díky objektů Carphone sekal SIM-zdarma možnost nákupu na sladké 429.99libra ($ 668). Smlouva-osedlaný cen rovněž přijala bubnové, jako Nexus S lze nyní měli zdarma na dva-rok dohody stojí 30 liber (47 dolarů) měsíčně. Dobré zprávy všude kolem, pak ale být vědomi toho, že telefon je nyní uveden jako na záda, aby poté, co byl " na skladě ", dříve v týdnu. Když už mluvíme o zpoždění, my jsme také jednání Best Buy garantované doručení Vánoce - něco hrdě označeny na Nexus S on-line objednávky stránku - může velmi dobře chybět Santa je dodání oken. Pár z našich čtenářů obdrželi e-maily od prodejce radí jim, že jejich Perník balíky budou odeslány "v příštích 1-2 týdnů," ale nemusí dostat tam 24. prosince. Tak šťastný svátky a hodně štěstí!

[Díky, Taylor a Rod]

Pokračovat ve čtení Nexus S vidí UK SIM-volný cena nakrájenou na 430 liber, Best Buy Vánoce dodávky není tak zaručena

Nexus S vidí UK SIM-volný cena nakrájenou na 430 liber, Best Buy Vánoce dodávky není tak zaručena původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 10:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroje Carphone Warehouse | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat