neděle 19. prosince 2010

Chevy staví antény do těla roku 2011 kabriolet Camaro, zahrnuje bezplatné nárazníky pro všechny (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/19/chevy-builds-antenna-into-body-of-2011-camaro-convertible-inclu/:
Chevy staví antény do těla roku 2011 kabriolet Camaro, zahrnuje bezplatné nárazníky pro všechny
Víme, že všechno o velké trápení , které mohou potkat společnosti, když se snaží integrovat anténu do těla svého produktu, a tak jsme nemohli odolat pokrývající Chevrolet 's poslední pokus o to samé - ale ve větším měřítku. Brzy verze v roce 2011 klesnout-top Camaro ocitly válcování, a asi se spíše nevzhledné přívěsek visí vzadu, velký prutovou anténu, která byla skutečně trochu retro, aby šel s stroje fronty návrat styl. Na většině aut dnes je anténa integrovaná do zadní sklo, ale vzhledem k mizení charakteru tohoto vozu je střecha, která by nebyla možná tady. O pomoc GM se obrátil na dva specializované antény inženýrů, Don Hibbard a Gregg Kittinger, kterému se podařilo najít způsob, jak pohřbít nevzhledné věc uvnitř štíhlé spoiler seděla na zadním víku palubě. Problém vyřešen - dobře, kromě toho, že XM a OnStar vyžadují zvláštní žraločí ploutev, která může ještě být viděno smutně visí ven na trupu. Možná, že v roce 2012 model bude zcela svěží a čisté.

Pokračovat ve čtení Chevy staví antény do těla roku 2011 kabriolet Camaro, zahrnuje bezplatné nárazníky pro všechny (video)

Chevy staví antény do těla roku 2011 kabriolet Camaro, zahrnuje bezplatné nárazníky pro všechny (video) původně objevila na Engadget na ne. 19 prosinec 2010 03:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat