středa 28. září 2011

On příležitosti zahájení ohně Kindle, Amazon Příspěvky podivné "NYC Test" video na YouTube

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3OKSCv-z9nM/:
Screen Shot 2011-09-27 at 11.53.02 PM

Může to být jen jednoduchý chybu, ale je to zajímavé, nicméně chyba.

Dneska večer, Amazon Kindle YouTube stránka byla aktualizována nové video. Jméno? " NYC test ". Vzhledem k tomu, Amazon pořádá tiskovou konferenci, zítra dopoledne v New Yorku představí svůj nový Kindle tablet, zřejmé, že to stojí za zmínku. Ale co je divné je obsah samotné video.

Moje první myšlenka byla, že tam je docela dost ohně - možná ukazuje na protipožární Název Kindle jsme poprvé včera. Ale tam je také žádný výstřel z jakéhokoli typu tablet zařízení vůbec, jak Piotr Kowalcyk, který si všiml video, oznámení . A video je plné hvězd Hollywoodu. A je úplně tichý.

Divné, že?

Ukázalo se, že video je dva roky stará kompilace ze strany produkční dům zvaný PasterCITY Digital pro Red Digitální fotoaparát společnosti kina . Video ukazuje možnosti Red One kamery, super-high-definition kameru, která podporuje usnesení o 4.096 2.304 pixelů - daleko za hranice standardu HD.

Takže co je na tom videu Kindle stránce je Amazon YouTube s názvem "NYC Test"? Těžko říct. Ale kdybych měl hádat, řekl bych, že se mohou objevovat toto video zítra na tiskové konferenci předvést schopnosti Kindle ohně. A to vlastně může být o něco více než hádat. Proč? Vzhledem k tomu, RIM mi ukázal stejné video při demoing BlackBerry scénáře před několika měsíci. Víme, že obě zařízení jsou si velmi podobné z hlediska hardware. RIM chtěl ukázat sílu scénáře by tyto červené videa exportovat do velké obrazovce. Možná, že Amazon bude předvádět totéž.

To se dozvíme během několika hodin. Pro tuto chvíli, najít video níže (alespoň dokud se to vzít dolů):


Společnost: Amazon
Web:

Žádné komentáře:

Okomentovat