středa 28. září 2011

OnStar opouští plány na udržení sledování provozu vozidel po stornování

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/onstar-abandons-plans-to-keep-tracking-vehicles-after-service-ca/:
OnStar
OnStar se ocitl v centru bouře poté rozeslal e-mail oznamující zákazníky, že plánuje sběr dat z vozidel i poté, co služba skončila, nebo byl ukončen. To znamená, že pokud se (brzy bývalého) uživatele specificky neúčastnila. No, v dnešním prohlášení prezident Linda Marshall změnil kurs a oznámil po odběru shromažďování údajů by se opt-in pouze. Firma ještě doufal, že někteří zákazníci by dobrovolně odcházející udržovat spojení tak, aby mohla "poskytnout bývalým zákazníkům naléhavých informací o přírodních katastrofách a připomíná, že mají vliv na jejich vozidel." (Jsou to jen hledají pro vás kamaráda.) I když OnStar ztratí se na boatloads cenných dat, alespoň společnost nebude muset poslouchat Chuck Schumer na veřejnosti kárat víc - že člověk klade větší vinu, než cesta své matky a babičky dohromady. Podívejte se na plnou oznámení po přestávce.

Pokračovat ve čtení OnStar opouští plány na udržení sledování provozu vozidel po stornování

OnStar opouští plány na sledování vozidel, aby po doručení storno původně objevila na Engadget na st. 28 září 2011 03:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat