středa 28. září 2011

Microsoft a Samsung sedí na stromě, patent sdílení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/microsoft-and-samsung-sitting-in-a-tree-patent-s-h-a-r-i-n-g/:
Microsoft dal na nejhezčí obleku, když vyzvala Samsung na patent, licenci stodoly dance . Ať už zašeptal dva zachumlala dokončena během pomalého zácpy o záchranu korejského obra z bažiny sporu Android , fungovalo to. Sammy uzavřela dohodu o rozsáhlé licenci Redmond patent archivu a, v případě, že zvěsti mají být věřil, zaplatí 15 dolarů za telefon prodává za tuto výsadu. (Žádné slovo v případě, že obsahuje dolarů, 45 milionů poplatků, které by pouze na prodeje v Galaxy S II. ) Vypadá to jako by to mohlo být implicitní hlas ne-důvěra o Google slibuje, že jeho získání Motorola by drama ze soudní síně minulostí. K dispozici je také velký důraz na spolupráci v páru Mango , a můžeme pouze předpokládat, že se jedná o výrazně nižší trestní licenční poplatek na místě. Mezi Android , Windows Phone , Bada a Tizen , je jasné, že Samsung je neponechává nic náhodě, operační systém. K dispozici je tisková zpráva po přestávce, ale na naše slova na to, na žádném místě nezmiňuje Steve Ballmer, leží nahá na posteli peněz se smíchem k sobě.

Pokračovat ve čtení Microsoft a Samsung sedí na stromě, patent sdílení

Microsoft a Samsung sedí na stromě, patent sdílení původně objevila na Engadget na st. 28 září 2011 11:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Microsoft | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat