středa 28. září 2011

Penclic myš polohovací zařízení nastaveno na zavedení v USA a Kanadě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/penclic-mouse-pointing-device-set-to-roll-out-in-us-and-canada/:
Švédská navržený Penclic myš již kolujících v Evropě, na chvíli, ale vypadá to, že je konečně připraven udělat skok do Severní Ameriky. Zatímco tam je ještě žádná firma slova o cenách a dostupnosti, Prestige International potvrdil, že bude přinášet zařízení jak v USA a Kanadě, kde budou k dispozici v Best Buy, Walmart a dalších významných maloobchodních prodejců. Jak jste si asi tušit, že přístroj sám o sobě je doslova kombinace PEN / myši (dva kusy zůstávají v příloze), který uvádí společnost poskytuje "uvolněnou pracovní pozici a pokročilého přesností." Stejně jako v Evropě, bude zařízení k dispozici v drátových i bezdrátových verzí, a to je Mac a PC kompatibilní. Podívejte se v galerii níže se blíže podívat.

Galerie: Penclic myš

Pokračovat ve čtení Penclic myš polohovací zařízení nastaveno na zavedení v USA a Kanadě

Penclic myš polohovací zařízení nastaveno na zavedení v USA a Kanadě původně objevila na Engadget na út. 27 září 2011 18:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Penclic | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat