středa 28. září 2011

Sharp největší LCD HD televizorů se ještě větší s novým 80-palcového modelu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/sharps-biggest-lcd-hdtvs-get-even-bigger-with-a-new-80-inch-mod/:
Když je velká dost velké? Zřejmě, když je to Sharp "spectacularge" 70-palcový AQUOS HDTV LCD , které byly zavedeny na začátku tohoto roku, a nyní překonaný novým 80-palcového modelu společnosti ukázal právě dnes. LC-80LE632U není Elite značkový model, ale přináší všechny funkce jeho menší bratři, včetně plného LED podsvícení, 120 Hz zpracování pohybu, vestavěný Wi-Fi a přístup ke službám, jako je Netflix a Vudu. Vše, co je hezké, ale je to standout rysem je, že další zobrazovací plochu, která může být váš za 5499 dolar (MSRP), kdy se začíná doprava na začátku října. Předobjednávky již objevují na sub-$ 5k ceny, pokud potřebujete velký displej a nemůže jít cestou projekce (přední nebo zadní), to může být dobrá hodnota - podívejte se na podrobnosti v tiskové zprávě po přestávce .

Pokračovat ve čtení Sharp největší LCD HD televizorů se ještě větší s novým 80-palcového modelu

Sharp největší LCD HD televizorů se ještě větší s novým 80-palcový model původně objevila na Engadget na út. 27 září 2011 20:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat