středa 28. září 2011

TeamWin dema TWRP 2,0 Recovery Manager pro Android, se posmívá hlasitost rocker (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/teamwin-demos-twrp-2-0-recovery-manager-for-android-scoffs-at-y/:
To je vyslovováno "hlupák", ale nemají chybu TeamWin na obnovení projektu na run-of-the-mlýn vůl. Software je určen jako náhrada za dotykový ROM manažery, jako TWRP 1,0 a ClockworkMod zotavení. Kromě všech důležitých zálohování, obnovu a nainstalovat funkce, nástroj nyní poskytuje kompletní GUI pro dotykové ovládání, které je plně nastavitelné s tématy XML. Jako konkrétní výhoda, vývojáři mají možnost navrhnout vlastní instalační procesy specifické pro jejich konkrétní ROM, což je krásné (i když velmi obrazné) Cherry na vrcholu. Jak lze očekávat, že software podporuje i telefony a karty, a pokud máte zájem vidět víc, stačí si přečíst celé demo video po přestávce. Podle developera, nástroj musí ještě nějakou práci, než bude připraven k hlavním vysílacím čase, ale je to hezké vidět skupiny zůstat produktivní , jak zraje.

[Díky, Ian]

Pokračovat ve čtení TeamWin dema TWRP 2,0 Recovery Manager pro Android, se posmívá hlasitost rocker (video)

TeamWin dema TWRP 2,0 Recovery Manager pro Android, se posmívá hlasitost rocker (video) původně objevila na Engadget na út. 27 září 2011 22:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android střední | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat