středa 28. září 2011

Kisai Rogue dotykové displeje hodinek dvou časových pásem, je mírně matoucí číst (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/kisais-rogue-touch-watch-displays-dual-timezones-is-mildly-con/:
Potřebujete mít přehled o čase na dvou místech najednou? Fret ne, protože Tokyoflash navržený Kisai Rogue dotykový dvojí časové hodinek má záda (pokud si můžete přečíst, že je). Jako Rogue variantu, zjistíte, backlit-LED/LCD volby se známým multi-kruh layout, ale s více vrstev pro další čas. Kromě hodin a minut, zobrazí se aktuální datum a progresí sekund a především, představuje režim animace ukazuje ho na své kamarády. Samozřejmě, jak už název napovídá, odečtu je nastavitelná pomocí čtyř dotykových hotspotů pro alarm, datum a čas, nebo prostě se rozsvítí displej. Pokud jste až do pověřené jeho používáním, Kisai Rogue Touch je k dispozici od Tokyoflash na výběr ze čtyř barev volby za 200 dolarů. I když pořád tady, nahlédnout do galerie, spolu s videem demo kolem break pod získat lepší představu o tom, jak to funguje (Pro Tip: Pokud si objednáte do 48 hodin, bude to 20 dolarů méně, že hvězdné lodi Enterprise, myslíte, že dostanete s každým pohledem).

Pokračovat ve čtení Kisai Rogue dotykové displeje hodinek dvou časových pásem, je mírně matoucí číst (video)

Kisai Rogue dotykové displeje hodinek dvou časových pásem, je mírně matoucí číst (video) původně objevila na Engadget na út. 27 září 2011 21:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink |

Žádné komentáře:

Okomentovat