středa 28. září 2011

MeeGo být složen do linuxových Tizen OS, navržený, aby se dospělo v roce 2012

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/meego-to-be-folded-into-linux-based-tizen-os-slated-to-arrive-i/:
Budoucnost Meego se stala dnes ráno trochu jasnější, že se Linux Foundation oznámila, že bude nahrazen Tizen - nový Linux -based, open-source OS. Samsung a Intel byl využit vést vývoj platformy, ve spolupráci s LiMo Foundation - konsorcium firem, včetně Panasonic Mobile Communications, NTT DoCoMo a SK Telecom, mezi ostatními. Podle jeho pořadatelů, bude podporovat HTML5 Tizen a WAC-založené aplikace a budou navrženy tak, aby narazit na široké spektrum zařízení, včetně smartphonů, tablets, inteligentní televizory, netbooky a auto zábavních systémů. Projekt MeeGo, pro jeho část, už se zdá být na palubě s iniciativou, slibný k "Ujistěte se, že uživatelé mohou snadno MeeGo přechod na Tizen", zatímco pomoc MeeGo vývojářů, stejně tak. Nový operační systém je navržený na vydání v prvním čtvrtletí roku 2012, s prvním Tizen-oživený zařízení plánuje hit na trhu zhruba v polovině příštího roku. Pro více informací, hit se zdrojem níže uvedený odkaz, nebo trek kolem přestávka na plné PR.

Pokračovat ve čtení MeeGo být složen do linuxových Tizen OS, navržený, aby se dospělo v roce 2012

MeeGo být složen do linuxových Tizen OS, navržený, aby se dospělo v roce 2012 původně objevila na Engadget na st. 28 září 2011 02:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink To je můj další , MeeGo | zdroj Tizen.org | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat